България и Гърция разбиха престъпна група за трафик на мигранти

  • 13 януари 2024 12:40

  • 1043
  • 3
България и Гърция разбиха престъпна група за трафик на мигранти
© МВР

 Главна дирекция „Борба с организираната престъпност" подпомогна свои гръцки колеги при неутрализирането на престъпна група, занимаваща се с незаконно превозване на чужденци на територията на Гърция с цел трафик.

Специализираната операция е проведена в рамките на съвместно разследване на правоохранителни структури в България и Гърция, под координацията на Европол, съобщиха ог МВР.

В хода ѝ са задържани четирима членове на организираната престъпна група. Според събраните данни за извършване на незаконния трафик на мигранти те използвали 45 превозни средства. При процесуално-следствените действия са иззети регистрационни табели, ключове и лицензи за автомобили.

Миниван с 12 нелегални мигранти катастрофира в Русе

Открити са също и мобилни телефони, които участниците използвали за извършване на престъпната дейност.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1043 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иванчо

2024.01.13 | 17:34

3
Докато ги посрещате като скъпи гости ще съберете изметът на Азия и Африка тук.Отдавна трябваше да играе калашникът и никой няма да припари.Това което вършите е чиста заблуда за нас.

2024.01.13 | 13:07

2
Да не са хванали сина на Сорос? Той е основният трафикант.

2024.01.13 | 13:02

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа*грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Това е мега яко нещо и незабравимо изживяване -----> mub.me/alfazo

Добави коментар

Водещи новини