Разбиха две наркооранжерии във Варна

  • 12 януари 2024 13:52

  • 1354
  • 1
Разбиха две наркооранжерии във Варна
© МВР

Трима души са задържани при специализирана операция на Областната дирекция на МВР - Варна и Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП), при която са разкрити две наркооранжерии, съобщиха от МВР.

Задържаните са на възраст между 52 и 54 години, двама от които са с криминални регистрации.

Иззети са близо 700 растения от рода на конопа и приблизително 20 кг готова суха продукция. Действията по разследване на случая продължават съвместно с Окръжна прокуратура - Варна.

Разкриха домашна оранжерия за марихуана в столичен квартал

За акцията съобщи вчера директорът на ГДНП Атанас Илков. Той посочи, че до момента няма данни задържаните да са разпространявали дрога в други региони на страната.

Наркооранжериите са разкрити на територията на Западна производствена зона във Варна. Те са се намирали в производствени халета. Помещенията били оборудвани с високотехнологични лампи, системи за климатизация и вентилация, влагоабсорбатори, за растежа на наркокултурата допринасяли и множеството торове и препарати, намерени на място.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1354 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.12 | 14:43

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини