Жена е с опасност за живота след верижна катастрофа в Стара Загора

  • 17 декември 2023 11:55

  • 1708
  • 1
Жена е с опасност за живота след верижна катастрофа в Стара Загора
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Жена на 67 години се бори за живота си след верижна катастрофа в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен снощи около 22:00 часа.

По първоначална информация на бул. "Никола Петков" до СБА е настъпил сблъсък между три леки автомобила - "Ситроен", управляван от 32-годишен мъж, "Пежо" - управляван от 68-годишен мъж, и "Мерцедес", управляван от 25-годишен мъж.

Пострадали са водачът на "Пежо"-то и 67-годишна жена, пътувала в същата кола. Те са настанени в болница с различни наранявания. Жената е с опасност за живота. Водачите на "Пежо"-то и на "Мерцедес"-а са тествани за употреба на алкохол, отчетени са нулеви резултати. Мъжът, управлявал "Ситроен"-а, е отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества. Той е задържан за срок до 24 часа.

Катастрофа затрудни движението на възлово кръстовище в Хасково

В сектор "Пътна полиция" е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.17 | 13:01

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини