Министър Цоков проверява случая с детето, живяло сред мишки в пристройка

  • 15 декември 2023 11:07

  • 1037
  • 1
Министър Цоков проверява случая с детето, живяло сред мишки в пристройка
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Министърът на образованието и науката проф. Галин ЦоковГалин ЦоковПрофесор д-р Галин Борисов Цоков е избран на 6 юни 2023 г. за министър на образованието в кабинета на заминава за Враца за проверка на случая, при който ученик е бил оставен да живее при изключително тежки условия. 

Министър Цоков ще проведе среща с директора и учителите от Основно училище "Христо Ботев" в село Крушовица и ще се запознае с първоначалната информация от стартиралата проверка на Регионалното управление на образованието - Враца, съобщават от МОН. 

Припомняме, че образователното ведомство разпореди цялостна инспекция на учебното заведение. Ще се провери дали длъжностните лица са предприели всички възможни действия, съобразно компетенциите им във връзка със сигнала за детето.

Историята на детето, живяло в нечовешки условия в кокошарник

 

 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1037 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.15 | 11:47

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини