Намушкаха тийнейджър при пиянска свада

  • 17 август 2012 14:30

  • 902
  • 0
Намушкаха тийнейджър при пиянска свада
©

В Пето РУП са задържани двама младежи. Единият от тях - непълнолетен, за нанасяне на лека телесна повреда, а другият - 18 годишен, за наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 6 август около 21 часа в полицията бил получен сигнал от столична болница за постъпило момче с прободна рана в лявото бедро. Изпратеният на място екип установил, че по-рано пострадалият и негови познати се събрали в двора на училището в столичния квартал "Суха река". След употреба на алкохол, момчета се спречкали и 16-годишен го намушкал в крака. Непълнолетният е задържан с полицейска мярка за 24 часа и след доклад в Софийската районна прокуратура му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.131, ал 1,т.12 от НК и му е наложена мярка за неотклонение "надзор на инспектор от Детска педагогическа стая".

При направения оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група, била открита и раница, съдържаща 11 полиетиленови пликчета тревиста маса - марихуана, с тегло около 4 грама. Установило се, че раницата е на А.К. /18 г./ от София. По случая е образувано досъдебно производство. А.К. е задържан в Пето РУП за 24 часа и материалите са докладвани в Софийската районна прокуратура.

Работата по документирането на случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
902 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини