4-годишно дете падна от четвъртия етаж на блок в Ямбол

  • 11 декември 2023 16:30

  • 3206
  • 3
4-годишно дете падна от четвъртия етаж на блок в Ямбол
© Bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

4-годишно дете оцеля след падане от четвъртия етаж на жилищен блок в Ямбол. След спешна операция в областната болница в Сливен момченцето е стабилизирано.

Инцидентът е станал в петък. Майката е била в къщи с двете си деца. 4-годишното момченце излязло на балкона и паднало от четвъртия етаж.

Родителите веднага са го откарали в болницата в Сливен, съобщават от полицията в Ямбол. Те вече извършват проверка и работят по случая, предаде БТВ. 

Падналото от втория етаж на училище дете не помни какво се е случило

От социалните служби в града казаха, че до момента не са информирани за инцидента.

"Самите родители са довели дете, паднало от четвъртия етаж. Прието е в отделението по реанимация с тежка съчетана травма, счупен таз, корем, гърди, счупена ключица. Оперирано е по спешност и интубирано. За няколко дни се възстанови. Днес е изведено от реанимация в сектор "Хирургия", където ще бъде по-нататъшното възстановяване", обясни д-р Васислав Петров, директор на МБАЛ-Сливен.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3206 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.11 | 17:41

3
На китайски цифрата 4 е лоша поличба.

2023.12.11 | 17:18

2
Майка му говорила по телефона та затова

2023.12.11 | 17:11

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини