Разбиха оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис

  • 11 декември 2023 14:21

  • 958
  • 1
Разбиха оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис
© МВР

Спецоперацията за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, е проведена на 8 декември от криминалисти на столичното Първо РУ, съобщава МВР.

В хода на предприети процесуално – следствени действия  в жилище на ул. „Оборище“, те установили специално изградена оранжерия за отглеждане на канабис.

Син на бивш кметски наместник е задържан за отглеждане на марихуана

За целта помещението било оборудвано с всичко необходимо за развитието на растенията - лампи,  вентилационни системи, както и торове.

Иззети са множество пликове и буркан, съдържащи суха растителна маса, парична сума и електронна везна.

На място е задържан 48- годишен столичанин, с множество криминални прояви.  Резултатът от изготвената експертна справка показал, че иззетата растителна маса е коноп с общо тегло 892.02 грама.

След доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл.354 а от НК. Наложена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
958 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.11 | 14:56

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини