Видеокамери заснели втория атентатор във Варна

  • 17 август 2012 11:45

  • 3656
  • 3
Видеокамери заснели втория атентатор във Варна
©

Видеокамери са заснели мъжа, сочен за помагач на атентатора от летище Бургас, да влиза с автомобил във Варна, научи БНР от източници, близки до разследването.

Представящият се за Ралф Уилям Рико от Мичиган е бил заснет и от камера на фирма за автомобили под наем. За момента от полицията не уточняват в кои градове и колко време е пребивавал помагача на камикадзето от Сарафово.

Източници, близки до разследването, обаче бяха категорични, че вторият човек, за който МВР смята, че има общо с атентата, е заснет от камери два пъти да влиза и излиза от Варна с лек автомобил. За момента не е ясно дали камерите, заснели представящия се за Ралф Рико, са от видеонаблюдението в морския град или са били разположени по офис сгради, покрай които той е преминал с колата си.

БНР научи още, че по всички контролно-пропускателни пунктове в страната се извършват проверки – откъде са влезли в България двамата атентатори. Проверяват се записи от камери по границата – дали участниците в атентата са заснети на влизане.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3656 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Беш

2012.09.20 | 15:29

3
Вгледайте се бе хора- това е Цветанов с очилата на Дянков. Отроче на Боко тиквата.
фактите

2012.08.17 | 17:20

2
Дори мога да ви кажа кога ще го хванат. Точно, когато европейският парламент започне да разследва връзките на Борисов с мафията. Тоест след две - три седмици. Ще започне това разследване, големият огромен скандал и хоп. Ще заловим вторият терорист. След което всяка една медия ще говори само за това. А разследването ще остане на втори, че и трети план. и никой няма думичка да каже за него.
Бай Шиле

2012.08.17 | 16:35

1
Помагача?! Вие сериозно ли??

Добави коментар

Водещи новини