След сигнал от 19-годишна: Арестуваха мъж за принуждаване към проституция

  • 28 ноември 2023 14:02

  • 926
  • 2
След сигнал от 19-годишна: Арестуваха мъж за принуждаване към проституция
©
Слушай новината Слушай новината

В София е задържан мъж за принуждаване към проституция. Той е на 42 години и е арестуван ден, след като 19-годишно момиче е потърсило помощ в полицията. Тя е обяснила, че успяла да избяга от неин познат, след като на 20 ноември вечерта той се опитал насила да я качи в кола в района на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Дни по-рано пострадалата била настанена в кризисен център за жени.

Към момента полицията е установила, че мъжът подбирал внимателно момичетата и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на сексуални услуги. В сайт, създаден от него, той публикувал техни снимки.

След обаждане на клиент, той водил на посочения адрес момичето, от което прибирал предварително уговорена сума пари. В случай на несъгласие на жертвата, той я принуждавал след жестоко малтретиране – връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, вземане на опиати, заплахи за убийство.

Броят на проститутките в Германия се е увеличил с 19%, българките – сред най-многобройните

На мъжа са повдигнати обвинения за заплаха и за склоняване на друго лице към проституция. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“ за постоянно.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
926 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Manolov

2024.01.05 | 17:56

2
Инвестиционни и индустриални и лични финансови услуги Аз съм маркетинг мениджър в Euro Pacific Bank, която е международна финансова институция, специализирана в международни кредитни споразумения. Търсим мащабни промишлени селскостопански проекти, в които стартиращи фирми могат да инвестират. Предлагат се лични проекти от 15 000 евро до 800 000 евро при 2% лихва. Имейл: Pacific-loan.service@outlook.fr

2023.11.28 | 16:21

1
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpа), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук------>> gg.gg/blumag

Добави коментар

Водещи новини