Катастрофа временно ограничи движението на АМ „Тракия“ в посока София

  • 12 ноември 2023 18:15

  • 909
  • 3
Катастрофа временно ограничи движението на АМ „Тракия“ в посока София
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Движението в изпреварващата лента при 18-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София беше ограничено поради пътнотранспортно произшествие (ПТП), съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Трафикът се осъществяваше в активната лента, но вече движението е възстановено. 

От пътната агенция апелират шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. От АПИ обръщат внимание да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, което възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. 

Пускат срещу „подписка“ шофьора, причинил катастрофата, при която загина Ферарио Спасов

Четирима души са загинали и 28 са ранени при 20 тежки пътни инцидента в страната през изминалото денонощие, съобщи пресцентърът на МВР. В София са станали 25 леки и една тежка катастрофа, при която е пострадал един човек. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
909 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Мадлена Станоева

2023.11.12 | 19:31

3
В момента сме в страшно задръстване на АМ Тракия от Ихтиман към София
Анонимен

2023.11.12 | 18:27

2
Ари ма слазай от Панамерата с чиито се оправдаваш че ти го е турил у чанатата 10к евра и оти да пиш пиш у района дет те спреха нали го не вземаш :)
Анонимен

2023.11.12 | 18:19

1
Лидееее наспа ли се след петъчно съботния сън колко минахте с Десита малко майки ся ще мрънкат 5678910 години.

Добави коментар

Водещи новини