Откриха хероин в кецове във варненския затвор

  • 14 август 2012 10:11

  • 864
  • 0
Откриха хероин в кецове във варненския затвор
©

Два опита за внасяне на наркотици във Варненския затвор са били пресечени по време на двудневната полицейска операция „Дрога".

Акцията е проведена от служители на главните дирекции "Национална полиция" на МВР и "Изпълнение на наказанията" на Министерството на правосъдието. Целта е пресичане опитите за внасяне и разпространение на наркотични вещества в местата за лишаване от свобода, съобщават от пресцентъра на МВР.

При свиждане във варненския затвор 34-годишната М.Г. направила опит да внесе 25 найлонови пакетчета с марихуана, укрити в чифт кецове. 19-годишната С.Р. пък се опитала да внесе 10 найлонови пакетчета с хероин, укрити в подгъва на анцунг.

По време на операция „Дрога" са засечени още три случая. В Софийския затвор 36-годишният К.С. се опитал два внесе 9 полиетиленови топчета с хероин, укрити в пет шоколадови десерта. В затвора в Стара Загора 18-годишният Т.К. се опитал да внесе 6 грама хероин, укрити в специално пригодено двойно дъно на кофичка с течен шоколад.
В затвора във Враца С.Р. на 33 години направил опит да внесе 2 найлонови пакетчета с 10 грама канабис, укрити в пакет с мокри кърпички.

По случаите са образувани досъдебни производства. Петимата „снабдители" са задържани за 24 часа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
864 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини