Полицейска проверка заради изборите стресна ромите

  • 26 октомври 2023 14:50

  • 1286
  • 0
Полицейска проверка заради изборите стресна ромите
© bgonair
Слушай новината Слушай новината

Броени дни преди местните избори в неделя, продължават акциите в страната срещу купения вот. Рано тази сутрин на входовете и изходите в хасковския квартал "Република" бяха изградени контролно-пропускателни пунктове, а преминаващите коли се проверяваха.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Работим по 19 сигнала за изборни нарушения. Нито един от тях не е отчетен като действителен", заяви старши комисар Чавдар Георгиев, директор на ОД на МВР-Хасково.

Акция "купен вот" в област Хасково

Хората в квартала недоумяваха защо е това полицейско присъствие. "Много ми е чудно, като че ли някакъв атентат ще има тук. Тук да не е Ивицата Газа?! Не знам кой ще ни напада, но явно има нещо", оплакват се жители.

Местните отричат да има търговия с вот. Директорът на полицията заяви, че се проверяват всички анонимни сигнали, като една от първите задачи била разкриване на самоличността на подателя.

В хода на полицейската операция в Хасково е задържан 55-годишен мъж, който преди два дни е откраднал автомобил. На адрес в областния град са заловени и двама младежи на 17 и 24 години, които произвеждали метамфетамин в инсталация от пластмасова туба и маркуч, през който се вкарва горещ въздух.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1286 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини