Сигнал за бомба е подаден в русенско училище

  • 16 октомври 2023 12:08

  • 854
  • 1
Сигнал за бомба е подаден в русенско училище
© Pixabay

Сигнал за бомба е подаден в професионалната гимназия по туризъм в Русе. Това потвърди регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева, предаде БТА.

Тя обясни, че е задействана процедурата при заплаха от използване на взривно устройство в обект за обществено ползване с масово пребиваване на хора. Асен Даскалов от Регионалното управление на образованието в Русе коментира, че сигналът за бомбена заплаха е подаден за основната сграда на училището, намираща се на бул. "Липник" в Русе.

Задържаха мъж за фалшиви сигнали за бомби в Бургаско

"Всички ученици, педагогически специалисти и служители на учебното заведение са изведени от сградата на образователната институция. Представители на областната дирекция на МВР извършват оглед на място", каза Даскалов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
854 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.16 | 15:21

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много сперма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини