Откриха издирван от Испания автомобил в Дупница

  • 10 август 2012 10:31

  • 694
  • 0
Откриха издирван от Испания автомобил в Дупница
©

Обявен за издирване от Испания лек автомобил „Ауди” е установен от дупнишки полицаи тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

Четиримата мъже, пътували с автомобила, са задържани. Тази нощ водачът на л.а. “Ауди” не се подчинява на подаден сигнал със стоп палка от служители на реда за спиране и извършване на проверка, усилва скоростта и прави опит да избяга. След организирането на незабавни заградителни мероприятия и невъзможност да избяга, автомобилът спира и слезлите четирима мъже хукнали в различни посоки. След по-малко от час са задържани в района на старата автогара на Дупница. П.М. на 18 години, Д.Л. на 24 години, Б.В. на 20 години, и А.А. на 30 години ще останат 24 часа в полицейския арест. Четиримата са от Бобов дол.

Автомобилът е оставен на съхранение в Районно управление „Полиция”-Дупница. При последвалите проверки полицаите установили, че автомобилът е заявен в Шенгенската информационна система за издирване от Испания. Четиримата задържани мъже, заявили, че са го купили от български гражданин. Те са известни на полицията като извършители на кражби, сред тях има и осъждани.

Работата по случая продължава РУП Дупница.

Последвайте канала на

Десислава Станева
694 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини