Втора катастрофа с жертва за три дни в Лом

  • 03 октомври 2023 18:12

  • 2408
  • 0
Втора катастрофа с жертва за три дни в Лом
© Getty images (архив)

Втори смъртен случай при катастрофа в община Лом е регистриран за последните три дни, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Монтана.

Към 9:20 ч. вчера шофьор на 74 години от Лом се е ударил в магазин за авточасти до железопътната гара в Лом и е загинал на място. По колата му „Ауди Б4“ и по магазина са нанесени значителни материални щети. На място е направен оглед и е образувано досъдебно производство по член 343 от НК. Тялото е откарано за аутопсия в болница, има съмнение, че причина за катастрофата е внезапно получен инфаркт от шофьора, съобщиха от полицейската дирекция в Монтана.

В късните часове на 30 септември мъж от Лом на 36 години загина на разклона до близкото село Комощица, след като изпуснал завой, колата излязла от пътя, ударила се в дърво и се преобърнала няколко пъти.

36-годишен шофьор загина при катастрофа край Лом

От ОД на МВР в Монтана съобщиха за БТА, че от началото на годината в региона са станали 527 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 10 души, а други 213 са били ранени. За същия период на миналата година в областта са станали 540 произшествия, при които са загинали 11 души, а ранените са 187.

Последвайте канала на

Novini.bg
2408 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини