Пиян шофьор пробва да подкупи полицаи със 104 лв.

  • 09 август 2012 13:08

  • 650
  • 1
Пиян шофьор пробва да подкупи полицаи със 104 лв.
©

Пиян шофьор опита да подкупи полицаи в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 22.00 часа снощи при обход в района на село Брястовец, служители от Пето Районно управление „Полиция”-Бургас спрели за проверка лек автомобил „Хонда CRV”, с бургаска регистрация, управляван от 44-год. Ж.К. от с. Брястовец, който бил във видимо нетрезво състояние. Разпоредено му е да остане на място за да бъде тестван за алкохол, но Ж.К. се приближил до предната дясна врата на служебния полицейски автомобил и пуснал през прозореца на вратата две банкноти от 50 лева и две банкноти от 2 лева.

Задържан е от полицейските служители, като след тестване с дрегер, е установено че е употребил алкохол с концентрация - 2,10 промила. На Ж.К. е съставен акт по Закона за движение по пътищата и е задържан в Пето Районно управление „Полиция”-Бургас за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
650 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Виктор

2012.08.09 | 13:53

1
Защото е глупав.Първо никога не се дава подкуп ей така.Трябва да се изчака полицаят да ти подскаже , а не да му хвърлиш парите , като на куче.Освен това не може да си се нафиркал като куче , и да искаш от куките да те пуснат.А може би ПРОСТО парите са били малко. :))))))))))

Добави коментар

Водещи новини