Конана и Отвертката пазят жената на Галев в Лондон

  • 08 август 2012 20:18

  • 7739
  • 3
Конана и Отвертката пазят жената на Галев в Лондон
©

Двамата лични гардове на Пламен Галев са командировани от шефа си в Лондон. Георги Градевски - Конана и Николай Александров - Отвертката станаха охрана на съпругата на бившия господар на Дупница Емилия. Аверите пазят имението край река Темза, където тя и двете й деца живеят.

Това разказали близки до гардовете пред в. "Вяра". Публична тайна в Дупница е, че избягалите от България преди няколко месеца Братя Галеви все още дирижират шайката си от разстояние. В същото време Дупница се опитва да изтрие спомена за Галеви.

Култовото им заведение "Баркод" на площад "Свобода", откъдето бившите господари държаха под око общината, ще става градинка. Кафенето, наричано от някои "домът на мъртвеца" заради черните си стъкла, бе блъснато, защото е незаконно. Сега върху основите общината ще сади китки.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
7739 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
1111

2014.03.16 | 17:45

3
това не са дупнишки бизнесмени,а дупнишки мутри
BAB

2014.03.16 | 16:29

2
МИ...ЩЕ ГИ ПАЗЯТ И РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ОПАЗИ...ШЕНГЕН?!?...КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКЯКВА СИ ГРАНИЦА?!?...ЩЕ ВЛЕЗЕМ НА "КУКОВО ЛЯТО"...ДОКАТО СЕ БИЕМ В ГЪРДИТЕ,А НЕ СИ ОПРАВИМ НАСРАНИЯ ГЪЗ ТАКА ЩЕ Е...СПОЛАЙ ТИ БОЙКО!...ТИ НИ "ОПРАВИ"!...

2014.03.15 | 12:16

1
Как се справи с колегите си бе Борисов?!? Нали обеща да се оправиш с ТЯХ??? Нали обеща преди да те изберем,че ще се справиш със СИВАТА икономика и,че от там ще дойдат парите за по-високи пенсии и заплати??????? ХМ! По лесно ти излезе да режеш лентички. И постоянно да се биеш в гърдите,че си по-велик от дядо си Тошо!?! Не би! Той поне хвърляше постоянно трошички, а ти през 4 години...Докога да те чака изстрадалия народ?

Добави коментар

Водещи новини