ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп

  • 29 август 2023 08:41

  • 1984
  • 1
ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп
© Булфото (архив)

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп, съобщиха от пресцентъра на партията.

Беззаконието, разпадът на държавността, безотговорността на правителството на ППДБ и ГЕРБ водят до саморазправа и смърт!

Трима остават в ареста за инцидента в с. Прилеп

След трагичен инцидент, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана жертва на тълпа обитатели на махалата. Шофьорът е убит на място от вилнееща тълпа. Това е напълно неприемливо, нецивилизовано и недопустимо. Този случай дава ясен сигнал за разпад на държавността.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа настоява извършителите да бъдат наказани бързо и строго. Настояваме също така да бъде извършена пълна и ефективна проверка на това как и при какви условия и обстоятелства живеят и се отглеждат малолетните лица в махалите.

Ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа сме категорични, че обществото трябва да получи пълна информация колко и в какъв размер са социалните и всякакви други помощи, източвани от обитателите на махалите, практикуващи от десетилетия социален паразитизъм, закриляни от соросоидни НПО и техните политически представителства в лицето на ПП и ДБ.

За пореден път ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа настоява предлаганата от години от нас стратегия за решаване на циганския въпрос да бъде незабавно приета и приложена.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1984 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Речег

2023.08.29 | 10:20

1
Смърт за махалите,,,,

Добави коментар

Водещи новини