Историята на Алексей Петров: От бивша барета до кандидат-президент

  • 17 август 2023 08:34

  • 819
  • 2
Историята на Алексей Петров: От бивша барета до кандидат-президент
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Последното интервю на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е пред журналиста Силвия Великова. „След разговора се чухме и той каза, че не би имал нищо против да говорим и следващ път. Това интервю беше няколко дни след като хакер се похвали, че е източил данни от „Лев Инс” и имаше такива персонални закани към Петров. И тогава коментирахме с него случая и той каза, че знае кой е хакера и кой стои зад него. Според него това са били хора от политиката с интерес към предстоящите местни избори и той ще каже всичко това на компетентните органи”, разказа  в  ефира на Нова телевизия журналистът Силвия Великова.

Всичко по темата:
Убийството на Алексей Петров 158

Относно това дали има връзка между убийството на Къро и инфаркта на единия от братя Галеви, доц. Иванов обясни, че се съмнява този атентат да е в следствие на политическа активност. Според него мотивът за покушението трябва да се търси в бизнес отношенията му, в приятелските му кръгове и връзките му със страната и чужбина. „Това, с което се занимаваше Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е един рисков бизнес. От едната страна е застрахователната компания, а от друга - бизнес с киберсигурност, който се занимава с много по-опасни неща от застраховането”, добави доц. Иванов.

Експерт: Изстрелът срещу Алексей Петров е направен без оптика

„Това ще е най-сложното престъпление за разследване. Остават четири часа до края на 24-часовия период от убийството, от там нататък шансът да бъде заловен извършителят пада под 30%. Утре по това време, остават 2-3%.”, заяви проф. Радулов. „Той е многостранна личност. В годините на прехода беше истински бандит. През 1997 г. когато стъпихме в служебното правителство на Софиянски, Богомил Бонев извика всички, които имаха характеристика на ръководители на престъпни групировки и те дойдоха, с изключение на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, който изчезна”, добави Радулов.

След като проф. Радулов напуска МВР Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна иска лична среща с него, за да обсъди с него две неща. „Попита ме защо сме го включили в списъка с бандитите? И аз му отговорих, че отговаряше на всички показатели за ръководел на организирана престъпна група. Другият въпрос му беше: „Аз имам сериозни връзки в тъмния свят и мога да ви бъда много полезен?” Искаше да говори с министър Бонев и да ме върнат на работа. Аз му отказах”, добави той.

Последвайте канала на

Калина Христова
819 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.08.17 | 09:32

2
както във всяка манджа мерудия и тук не минава без взезнаещия проФФФФесор Радулов. циркаджии!

2023.08.17 | 09:32

1
както във всяка манджа мерудия и тук не минава без взезнаещия проФФФФесор Радулов. циркаджии!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини