Тихомир Безлов: Петров е интересна фигура на Прехода

  • 16 август 2023 15:37

  • 2503
  • 3
Тихомир Безлов: Петров е интересна фигура на Прехода
© БНТ/Архив
Слушай новината Слушай новината

"След взрива срещу бившия главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във имаше за първи път рязка промяна в хората, свързани с кръга на бившите главни прокурори. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна тогава каза нещо от сорта - Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във трябва да подаде оставка и да освободи страната от себе си, за да може да направи правителство. Петров беше близък с бившия главен прокурор Никола Филчев. Тогава вече се беше случило и убийството на Къро в Южна Африка. Той беше първият, който промени ситуацията". Това обясни пред БНР Тихомир Безлов, старши анализатор в програма "Сигурност" на Центъра за изследване на демокрацията. 

Всичко по темата:
Убийството на Алексей Петров 158

И допълни, че след дълго отсъствие от публичното пространство Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се е появил за първи път в този контекст. 

Той подчерта, че Петров е имал силни противници

Застреляха Алексей Петров

"През 2021 година, когато дойде правителството на Симеон Сакскобургготски, има двама кандидати за главен секретар на МВР - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Той е ключова фигура в развитието на различните структури за сигурност у нас по време на Прехода. Силно се коментираше за влиянието му в подземния свят. Интересна фигура на Прехода с огромно количество преплетени и властови, и криминални отношения". 

В предаването "12+3" Безлов припомни, че ако в периода 2003 - 2007 година през две седмици е имало поръчкови убийства, то последното подобно е от 2016 година - на бизнесмена Петър Христов. 

"Убийството на Петров е на нивото на Емил Кюлев, на Георги Илиев, на Фатик", смята Безлов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2503 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.08.16 | 20:25

3
мазен дървен философ. плещи глупости та се къса. тоя освен паспортна служба на МЛуиза, друго от сигурност НЕ познава.
Пенсионер

2023.08.16 | 16:38

2
Соросоидните лаладжии изпълнява да ръсят мозък и простотии без грам да разбират от темата.

2023.08.16 | 15:52

1
МАФИОТ НА МАФИОТА ВАДЕЛ ОЧИ -ТИ ДА ВИДИШ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини