Роднина на първата жертва в с. Лозен проговори за убиеца

  • 07 август 2023 07:57

  • 5420
  • 5
© БТВ

Искам да попитам има ли някакъв чадър от 8. Районно управление върху извършителя на убийствата в с. Лозен. Това заяви пред bTV Станислав Сираков, братовчед на първата жертва в селото.

Софийският градски съд днес ще гледа мярката на обвиняемия за двойното убийство в Лозен.

Двойното убийство в Лозен: Съдът решава за ареста на обвиняемия

Вчера стана ясно, че убийствата на 18-годишна ученичка и на 27-годишен мъж, са извършени с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвите начин.

За престъплението е задържан 34-годишният Чавдар Бояджиев. Той е направил пълни самопризнания, разказал е и за друга негова жертва от с. Лозен – убийството е извършено миналата година.

„Последните дни се разбра, че има съществени пропуски по делото. Вече се знае, че е направил пълни самопризнания, че убийството не е по непредпазливост, както се водеше досега. За мен стои въпросът защо е освободен“, коментира Сираков във връзка с първото убийство – на неговата братовчедка.

Снощи жители на с. Лозен се събраха пред кметството на селото в памет на двамата убити младежи и с искане за справедлив процес. Протестите ще продължат, призоваваме и за национален протест, каза още роднината на първата жертва. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5420 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ами след убийство,

2023.08.07 | 09:43

5
да е на свобода... КАК СМЯТАТЕ? Или просто го играе информатор, доносник, цивилен агент, а е просто убиец????
Иво

2023.08.07 | 09:36

4
Рибата мерише от главата. И Крумовси закони да прокарат щом има безнаказаност по върховете за кюлчита,пачки и престъпления всичко е предава надоло.

Добави коментар

Водещи новини