Битата и подстригана жена от Видин: Или да съм с него, или ще ме убие! То и с него да съм, той ще ме убие

  • 04 август 2023 13:18

  • 4678
  • 0
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

„Не знаеше какво говори казваше: „Демонът в мен го иска“. Или да съм с него, или ще ме убие. То и с него да съм, той ще ме убие“, заяви пред bTV 22-годишната Славка от Видин, която е малтретирана от криминално проявения Радослав.

След всичко това, което ми причини, на мен ми остава травма. Аз все ще се сещам за това. Дори като седя сама чувам шум, минават котки и се стресирам. С колан ме беше бил, искаше да ме беси. Но каза: "Не, по-добре да те подстрижа." Настоявам да го затворят. Това не е нормално. Дори като е на свобода аз не смея да излизам до магазина, да излизам с приятели, той идваше на терасата ми, каза още пострадалата.

Близките на задържания младеж заявиха, че твърденията на пострадалата страна са абсолютна лъжа и никой не я е задържал против волята ѝ.

Съдът във Видин днес ще гледа мярката за неотклонение на 19-годишния Радослав. Двамата със Славка се разделили преди няколко месеца. Преди това живели известно време на семейни начала. Заради това, че я тормозел, тя подала жалба срещу Руменов, а районният съд образувал дело за домашно насилие. На 10 юли жената получила заповед за незабавна защита срещу мъжа, според която той трябва да се въздържа от домашно насилие и да не я приближава на по-малко от 100 метра.

Въпреки това двамата се видели на 30 юли. Младата жена сама отишла до дома на Руменов.

Още разкрития за ужаса във Видин: Ето какво го чака садиста след гаврата със Славка

Той започнал да я удря и рита в тялото и главата. Взел ножица и вероятно по примера на Георгиев решил да я остриже.

Запазил косата в плик, взел и телефона на жената, за да не може да се обади за помощ.

Руменов я държал заключена. Около 6,30 ч сутринта на 2 август тя успяла да избяга и отишла при съседите на мъжа. Те веднага подали сигнал в полицията, а Радослав бил задържан.

В дома му криминалистите открили ножицата, с която жената била подстригана, както и телефона ѝ. Пликът с нейната отрязана коса също е иззет и приложен по делото.

Пострадалото момиче разказа, че преди да я подстриже, Руменов ѝ направил снимка, за да си спомня как е изглеждала с дълга коса.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4678 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини