Ето на кой известен бизнесмен е камионът, катастрофирал тежко на АМ "Тракия"

  • 26 юли 2023 14:41

  • 26499
  • 0
Ето на кой известен бизнесмен е камионът,  катастрофирал тежко на АМ "Тракия"
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Камионът е мой. По магистралата гумата му преминава през някакво желязо и се пука. Слава Богу, катастрофата се е разминала без жертви. Пострадалите, доколкото знам, са с леки наранявания и са откарани за преглед в болница. Аз съм на мястото на инцидента. Огън ми гори на главата, какво да ви кажа повече. Случват се такива неща. Тирът е превозвал скрап, в момента цялата стока е по аутобана".

Това разкри пред "Флагман" бизнесменът от Ямбол Динко Вълев. 

"Много пъти съм го казвал - докато има телета, ще има и касапи. Докато караш автомобил, може да стане ПТП. Имало е камъни, които са паднали от ремарке или отломки.

Паднали отломки, настъпил ги. Благодаря на Господ, че той е опитен водач и няма пострадали, има леки наранявания. Щетите са материални. 16 тона ламарина е возил. Няма какво да се обяснявам, компетентните органи знаят колко тона имам право да нося. Някои хора си правят пиар по този начин", каза Динко Вълев.

Нов ад на АМ "Тракия": Тир навлезе в насрещното, помете три коли и се преобърна

Припомняме, че тази сутрин, около 09:30 часа на АМ "Тракия" в частта от пътен възел Карнобат до пътен възел Стралджа, камионът превозващ скрап и пътуващ в посока Бургас, пука гума. Водачът губи контрол над МПС-о, помита  двете средни предпазни мантинели на пътното платно и блъска три леки автомобили, пътуващи в в обратната посока - към София. След това се преобръща напреки на пътното платно.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
26499 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини