Задържаха млада жена за разпространение на кокаин в Пазарджишко

  • 25 юли 2023 14:05

  • 6766
  • 1
Задържаха млада жена за разпространение на кокаин в Пазарджишко
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Млада жена е задържана за разпространение на наркотици от служители на сектора „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Това съобщиха от пресцентъра на дирекцията. 

Акцията е реализирана вчера от екипи на сектора, които на улица в Пазарджик са задържали 26-годишна жителка на с. Калугерово. В хода на продължилите близо месец полицейски действия се установило, че жената е била дилър на кокаин на територията на региона, посочват от пресцентъра. Тя е задържана за срок от 24 чака в ареста на Районното управление в Пазарджик. По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Пазарджик. 

Четири килограма кокаин и други наркотици иззеха криминалисти в Шуменско

Служители на полицейски участък „Изток“ заловиха млад мъж с наркотици, съобщават още от ОДМВР - Пазарджик. Снощи на кръстовище в областния град автопатрул е извършил проверка на 26-годишен жител на пазарджишкото село Братаница. У него униформените открили две полиетиленови топчета, в които имало суха листна маса. След направения полеви наркотест е установено, че става въпрос за синтетичен канабиноид. Наркотиците са иззети, а притежателят и задържан и спрямо него е образувано бързо производство. 

Вчера на пътя Пазарджик - Белово автопатрул при Районно управление Септември е спрял лек автомобил „Ауди“. Униформените извършили проверка на 29-годишния водач от Костенец. Установено е, че той е шофирал под под въздействието на амфетамин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство, посочват още от пресцентъра. 

След специализирана полицейска операция на 21 юли млад мъж беше задържан за притежание на наркотици  в Пещера, а в края на миналия месец бяха разкрити две оранжерии за отглеждане на канабис в пазарджишкото село Добровница. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6766 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
снимка?

2023.08.18 | 15:42

1
бих възпитал калугерката.

Добави коментар

Водещи новини