Съсипаха новия крайслер на Кичка Бодурова

  • 02 август 2012 08:00

  • 3642
  • 2
Съсипаха новия крайслер на Кичка Бодурова
©

Зложелатели съсипали новата кола на изпълнителката Кичка Бодурова.

Возилото струва 50 бона и е било надрано с пирон след фестивала “Бургас и морето”.

Скъпият крайслер бил паркиран на охраняем паркинг и инцидентът станал през нощта.

“На сутринта, като станахме да си тръгваме, видях, че и трите врати са надрани – с пирон ли, с ключове ли... Направено е с “добри” чувства, предполагам”, разказва тя пред в. “Телеграф”.

Певицата твърди, че завистта на околните я споходила още при пристигането й пред Летния театър. Тогава бил пуснат слух, че “Кичка е пристигнала от Америка с бентли”.

“Не мога да кажа кой е, възможно е да е колега”, коментира тя.

По думите на изпълнителката колата има голяма застраховка, която ще покрие разходите по ремонта. Автомобилът е бил изпратен през февруари по кораб от САЩ, пропътувал е хиляди мили по морета и океани, докато пристигне през юни в Белград.

“Подхвърляха ми на няколко пъти, че карам голф. Аз никога не съм била сноб, но исках малко по-голяма и удобна кола”, казва още Бодурова.




 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3642 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.04 | 11:46

2
nekadarnizite si si izmislqt kakvo li ne za reklama, a ne se stegnat da se nau4at da peqt ( e, ako mogat )
Не е завист

2016.04.04 | 11:46

1
Спокойно бе Кичке! На мен ми надраха 10 годишна таратайка! Не е завист! Такова поколение се възпитава в тая държава! Спираш си колата някъде! Хлапака минава и ей така за кеф ти "слага" един ключ от край до край! Един го хванах да ми рита предното огледало! Естествено му отпрах 3-4 шамара, а после да не ти описвам неприятностите, които имах с полицията.Оказа, се че майката през цялото време е наблюдавала какво прави 10 годишното отроче.Естествено не го спря да кърти, но пък като го понабих веднага беше звъннала на полицията. Е, те това е положението.

Добави коментар

Водещи новини