Разлепиха некролог на жив и здрав съдия около сградата на Софийския районен съд

  • 07 юли 2023 15:03

  • 674
  • 0
Разлепиха некролог на жив и здрав съдия около сградата на Софийския районен съд
© Facebook

Некролог на жив и здрав съдия е бил разлепен на няколко места около сградата на Наказателното отделение на Софийския районен съд на бул. "Ген. М. Д. Скобелев", алармираха магистрати. Става дума за съдията Станислав Седефчев, като на некролога явно нарочно фамилията му е написана "Серефчев".

От Софийския районен съд съобщиха, че съдия Станислав Седефчев е в добро здраве и заседанията на неговия състав продължават по график.

"Съобщенията за неговата смърт, разлепени около сградата на Наказателно отделение на СРС са неистински, за което е сезирана Софийска районна прокуратура", уточняват още от СРС. 

Заплашиха живота на окръжен съдия от Хасково

На некролога пише, че съдията е починал след продължително умствено заболяване. "Ти беше закрилник и приятел на циганите от "Христо Ботев", "Факултето", Захарна фабрика" и "Филиповци". Даваше ни само условни присъди или ни оправдаваше. Ти бдеше над нас и ни поучаваше. Ти ни обичаше и д*** даваше... Никога няма да те забравим - тебе и твоето д***! Почивай в мир!", гласи текстът, а подписът е "От опечалените".

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
674 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини