Контрера търси очевидци: Мъж от арабски произход е пребил младеж в столичен автобус

  • 05 юли 2023 14:28

  • 1093
  • 0
Контрера търси очевидци: Мъж от арабски произход е пребил младеж в столичен автобус
© Булфото (архив)

Бях сигнализиран от симпатизанти на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа за инцидент в обществения транспорт на 27 юни (вторник). Мъж от арабски произход е пребил младеж на около 20 години.

Случката се разиграва в автобус по линия 86 около 23.00ч., движещ се в посока кв. "Надежда", някъде след МС "Бели Дунав. Информация за този инцидент е публикувана и в социалните мрежи. Днес подадох сигнал до СДВР, за да започне разследване.

От видеозаписите в превозното средство може да се види какво е станало и разследващите могат да изземат записите като доказателство от "Център за градска мобилност" ЕАД.

Познавате ли този мъж - СДВР го издирва за побой над жена в градския транспорт

Пиша това с призив, ако има свидетели на побоя, да се свържат с 02 РУ или със СДВР, за да не остане ненаказан извършителят. Апелирам и към СДВР да извършат бързо процесуално-следствени действия, да бъде установено какво се е случило и извършителят да бъде незабавно задържан!

За всякакви подобни актове на насилие, хилуганство, вандализъм и прочие не бива да мълчим, а трябва да се борим като общество срещу тези явления.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1093 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини