Синът на Алфредо Торес се самоубил заради момиче?

  • 29 юни 2023 21:32

  • 36070
  • 0
Синът на Алфредо Торес се самоубил заради момиче?
© Булфото (архив)

Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния Шон Торес, син на популярния у нас кубински танцьор Алфредо Торес.

Източници разкриха, че причината да се стигне дотам е момиче. Младият боксьор е взел решението да сложи край на живота си заради приятелката си, която му съобщила, че се разделят.

Шон очевидно не приел лесно нейното решение и след това дошъл момента със самоубийството му - хвърлил се от седмия етаж на жилищния блок, в който живеел с майка си и двете му сестри.

От обкръжението на Шон не могат да повярват на случилото се. Определят го като изключително положителен и забавен, в никакъв случай депресивен тип.

"Шон имаше уникално чувство за хумор, често се иронизираше, особено с расистките коментари, отправяни към него. Уви, няма да има такъв човек повече, много ще ни липсва", коментират негови близки.

В късния следобед вчера таткото на Шон - Алфредо Торес намери сили да се сбогува със сина си. "Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая", написа във Фейсбук Торес, който загуби сина си.

Алфредо Торес с първи думи след загубата на сина си Шон  

През последните години Шон и баща му Алфредо не били особено близки, даже повече отдалечени.

Почернената му майка Генка Славова-Торес днес обяви банкова сметка за дарения, за да  да изпрати подобаващо детето си. С латинотанцьора са разделени от осем години, от него има и още три момичета, припомни hotnews.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
36070 0

Свързани новини

Водещи новини