Млад шофьор помете кола в насрещното

  • 30 юли 2012 15:47

  • 1046
  • 2
Млад шофьор помете кола в насрещното
© Булфото

20-годишен шофьор от Стара Загора навлезе в насрещното платно и се блъсна в движещ се срещу него лек автомобил „Пежо", информират от полицията.

Инцидентът е станал вчера сутринта на пътя преди димитровградското село Радиево. Поради движение с несъобразена с пътните условия и релеф скорост, на прав участък, старозагорецът е изгубил управлението над шофираното от него „Рено", навлязъл е в насрещната пътна лента и се е блъснал в Пежото.

От удара младежът е с фрактура на левия крак и лявата предмишница. Настанен е в Многопрофилната болница в Димитровград, без опасност за живота.

Последвайте канала на

1046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
az

2012.07.31 | 14:30

2
един вид,човекът се е блъснал,защото,въпреки,че си е платил данъците,пътищата тук са под всякаква критика и даже опасни за живота ни,но те го изкарват виновен!ако трябва да караме със съобразена за неравните участъци скорост-то изобщо не бива да караме!!!!как не ги е срам!
благослов

2012.07.31 | 08:17

1
Абе,"аz"-ти нормален ли си?1 Ако се имаш за такъв,чети ВНИМАТЕЛНО ,преди да правиш смешни коментари! А иначе-пожелавам ти следващият път ТОЧНО ТИ да се случиш на мястото на ония с ПЕЖО-то! Просто-ей-така-да прочетем тогава твоят коментар! И-дано да останеш ЖИВ,за да го напишеш........

Добави коментар

Водещи новини