Пожарникар от Сливен опита да се самоубие

  • 23 юли 2012 18:17

  • 1580
  • 1
Пожарникар от Сливен опита да се самоубие
©

Пожарникар от Сливен направи опит да се самоубие на магистралата за Твърдица. Инцидентът е станал край град Шивачево. На същото място преди месец и половина синът на подземния бос Златко Баретата - Алекс, участва в катастрофа, при която изгоряха живи четирима младежи.

Сутринта Диан Кондев се отдалечил на около километър от дома си в Шивачево. Когато стигнал до магистралата, оставил край себе си предварително изготвено предсмъртно писмо, заредил служебния пистолет и стрелял в главата си. За късмет, оръжието засякло. Изстрелът се отклонил леко настрани, но въпреки това куршумът успял да засегне черепа на Диан и от главата му шурнала кръв.

"Мъжът е на 39 години. Беше му направена спешна черепно-мозъчна операция. В момента е на командно дишане с опасност за живота" съобщиха от болницата в Сливен, цитирани от БЛИЦ. Шансовете му за възстановяване обаче не са особено оптимистични. 

Все още няма никаква информация за съдържанието на предсмъртното писмо. Човекът е посегнал на живота си малко преди да отпразнува 40-ия си рожден ден на 5 август. Той е семеен с една дъщеря на 16 години.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1580 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
i

2012.07.24 | 10:32

1
Магистрала за Твърдица?? Може би широколентов път, но не и магистрала. Магистрала има към Стара Загора.

Добави коментар

Водещи новини