Терористът бил с жена във Варна

  • 23 юли 2012 06:56

  • 6976
  • 4
Терористът бил с жена във Варна
©

Терористът, който взриви автобуса с израелски туристи в Сарафово, е бил с жена във Варна. Двойката се подвизавала в морската ни столица от края на миналия месец, съобщава "Стандарт".

Седмица преди атентата двамата изчезнали. Спецполицаите тръгнали по следите им часове след взрива в сряда. Още в четвъртък леговището на двойката в хотел "Перфект" било претърсено. Заради обиска по стаите ченгетата извикали поемен свидетел - служител от съседна фирма. Иззети са записи от всички камери наоколо.

Засега не е ясно каква е ролята на тайнствената дама. Възможно е тя да е взривила с дистанционно атентатора на летище "Сарафово", допускат разследващите.

Обвинената от Израел за извършител на терористичния акт групировка "Хизбула" използва жени камикадзета още през 80-те години на миналия век. Преди месец пък в Делхи атентатор, който взриви колата на израелски дипломат, е повикал проститутка точно преди покушението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6976 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ПЕДАЛА ОТ БАНКЯ В ЗАТВОРА!!!

2012.07.26 | 19:55

4
Толкова нагло правителство досега не е имало!!! Защо този долнопробен боклук Бойко Борисов още не си е подал оставката!? Този наглец е ВИНОВЕН за смъртта на невинни хора!!! Той беше този, който обиколи всички арабски държави да прави свирки и да довлече терористите тук!!! Той е и този, който поздравяваше турската армия на турски!!! Той взриви колата на Сашо Диков!!! А Мишо Бирата! А Убийството на Мишо Бирата и жена му от полицията на Цветанов!!! Какво чакате бе ОВЦЕ заспали!!! Ако бяхме нормална държава хората щяха да го пребият с камъни!!! Хубавото е, че ГОСПОД започана да наказва него и близките му (сестра му)!!! Дано да накаже и всички, който са гласували за него и фалшифицирали изборите!!!
ah

2012.07.23 | 16:17

2
Ох я вземи си си испии валерянчето,че наплю монитура си.То правителството е виновно и за твойте хемароиди ама ако е така отиди при Гоган паша да ти ги оправи.Ама си много страшен да ти кажа изплаши комарите си.ха ха ха ха ха ха ха ха ха
ффф

2012.07.23 | 16:17

3
кво е тва всеки ден изнасят новини с различни версий.пъвро бил сам после били трима после не е бил той. сега жена имало изчакайте да мине разследването ида се установи окончателно всичко и тогава си пускайте смешната новина,която така или иначе няма да каже истината-все пак това е манипулация-уш атентат но зад бнего стоят големи хора и интереси

2012.07.23 | 12:41

1
Spoet zapoznati stava vapros za evropeiska teroristi4na krupirovka eto poglednete http://bit.ly/LoaULa

Добави коментар

Водещи новини