Двама с опасност за живота след катастрофа

  • 21 юли 2012 13:52

  • 1311
  • 0
Двама с опасност за живота след катастрофа
©

Двама души са тежко пострадали при челен сблъсък между два леки автомобила на пътя Бургас- Средец, съобщиха от Областна дирекция на МВР в Бургас.

Вчера около 08.15 ч. на пътя Бургас – Средец, на язовирната стена до пясъчна кариера на с. Новоселци, възниква пътен инцидент между "Опел Корса", с бургаска регистрация, управляван от 45-годишната К.К. от Бургас и "Опел Астра", с хасковска регистрация, управляван от Л.Т. на 32 години от Харманли.

От инцидента са пострадали водачката на "Корса"-та, която е получила порезна рана на главата, настанена за лечение, без опасност за живота, возещият се до нея на предната дясна седалка пътник – Е.Д., 22-годишен от Бургас – получил фрактура на дясната ръка и вътрешни травми в коремна област. Мъжът е настанен в "Реанимация" на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Пътничката от л.а. "Опел Астра", возеща се на задната седалка – М.Т., 32-годишна от Харманли - съпруга на водача, е с поражения на черния дроб. Настанена е в "Реанимацията" на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Причини за катастрофата е навлизане в лентата за насрещно движение от страна на водача на л.а. "Опел Корса" и удар с насрещно движещия се правомерно л.а. "Опел Астра".

Последвайте канала на

Весела Найденова
1311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини