Мъж е задържан във Варна за приготвяне и разпространение на наркотици

  • 14 март 2023 14:48

  • 660
  • 0
Мъж е задържан във Варна за приготвяне и разпространение на наркотици
© Getty Images/Guliver (архив)
Слушай новината Слушай новината

Криминално проявен варненец е задържан за приготвяне и разпространение на наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Операцията е проведена след получена информация, че 33-годишният мъж приготвя и разпространява наркотични вещества. При акцията са установени и трима негови клиенти, у които е открита дрога. 

При последвалото претърсване на обитаваното от задържания жилище в кв. „Христо Ботев" във Варна са намерени и иззети електронна везна, прекурсори за производство на наркотични вещества и множество, приготвени за продажба пликчета с метамфетамин.

ГДБОП удари наркодилъри в София, има задържани

От пресцентъра уточниха за БТА, че все още не е направена експертната справка и по тази причина не съобщават точното количество на намерените наркотични вещества.

От прокуратурата във Варна допълниха, че мъжът е привлечен към наказателна отговорност и е задържан за 72 часа. Предстои искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо арестувания да бъде разгледано от Окръжния съд утре, допълват от държавното обвинение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
660 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини