Багата: Не ме намушка Дъмпела

  • 15 юли 2012 20:12

  • 5346
  • 2
Багата: Не ме намушка Дъмпела
©

Помня кой ме намушка и съм казал името на разследващите. Това заяви в студиото на БТВ световният шампион по бойно самбо Благой Иванов - Багата, който през февруари беше намушкан в нощно заведение, след което три месеца лекарите в "Пирогов" се бориха за живота му.

По думите му обаче нападателят му не е Даниел Стефанов-Дъмпела, върху когото паднаха първоначалните подозрения.

Благой Иванов не иска да издава подробности от онази нощ, тъй като тече разследване. Той е разпитан, направена му е експертиза, която да установи свидетелската му годност.

Версията за случая е една. Разследващите сигурно проверяват казаното от Благой и събират доказателства, заяви адвокат Екатерина Димитрова.

Обидно ми е затова, което се изписа в медиите по мой адрес, заяви Благой Иванов. Адвокатката му заяви, че е подготвила 12 дела – наказателни и граждански, както срещу конкретни журналисти, така и срещу медии за нещата, които са се изписали по темата.

Що се отнася до здравословното състояние на Благой Иванов, той заяви, че в болницата е отслабнал с 35 килограма до 90, колкото е в момента. Той обаче се възстановява добре. Основната ми цел е да се върна на ринга, каза световният шампион по бойно самбо.

Последвайте канала на

5346 2

Коментари 2

Добави коментар
ънкноун

2012.07.16 | 09:40

2
в жълтата преса попаднах на заглавие:"Багата се продаде за 150 бона"дали е вярно:НЕ ЗНАМ
mara

2012.07.16 | 02:45

1
bravo

Добави коментар

Водещи новини