Масов бой заради момиче в Благоевград: Камери са запечатали случката

  • 16 януари 2023 08:00

  • 4808
  • 1
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

За три случая, в които вандали са потърсили общината, за да заплатят увредено от тях имущество, съобщи в ефира на БТВ Бойко Начев - директор дирекция  "Информационно и административно обслужване".

Той коментира масов бой пред дискотека от миналата седмица, който е станал заради момиче.

"На записите след това видях един бой, който започва в ранните часове около 5,30 ч. в денонощната закусвалня и се пренася на тази площадка пред Младежкия дом. Сериозен екшън. Ползите от видеонаблюденито са сериозни. Имат добър морален и дисциплиниращ ефект", каза той.

Пример за това е случката с албанските студенти, които увредиха лампи от коледната украса и елхата на площада. Положителното е, че като изтрезнеят и видят в социалните мрежи и в медиите какво са направили, те идват и искат да заплатят увреденото имущество.

Масов бой заради момиче в Благоевград, трима пострадаха

Препращаме по компетентност в МВР, прокуратура и съд кадрите. Ако видеото, което е направено, променим наказателния кодекс, че то е законосъобразно, ще има полза.

Три са случаите вече, в които идват и пожелават да заплатят щетите - албанските студенти, две момчета, които увредиха осветлението коледно, и един гражданин, който е повредил елхата", разкри той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4808 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2023.01.16 | 09:34

1
Иде февруари и мачоците се разгонват , но боя маже да е станал и заради хюмне .

Добави коментар

Водещи новини