Големия Маргин избяга в Испания

  • 13 юли 2012 07:54

  • 2111
  • 0
Големия Маргин избяга в Испания
©

Красимир Маринов - Големия Маргин е изчезнал, пише Уикенд. От близо един месец никой не знае къде се намира босът на СИК.

Маргина е напуснал палата си в баровския квартал "Симеоново" и поел по стъпките на брат си Николай. Той изчезна преди две години буквално часове преди да бъде арестуван за убийството на водещия Боби Цанков. Висши полицаи подшушнали на Красимир Маринов, че му се готви арест. Той потънал вдън земя веднага след задържането на Евелин Банев-Брендо. 

В същото време Малкия Маргин и Брендо се провели среща в Испания преди неговия арест край Созопол. По време на срещата, документираната от агенти на ДЕА е било обсъждано разработването на нов кокаинов канал. Големият Маргин е изчезнал от страната с фалшив паспорт, подозират от "Уикенд". Операция "Кокаинови крале" не е приключила и скоро ще бъде ударена фигура, която стои над Брендо в престъпната йерархия. В престъпната схема се намесва и циганския бос Стефан Бонев-Сако, който бил готов да свидетелства срещу Маргина, ако му се гарантира нова самоличност. С показания обаче били готови и двамата братя Виктор и Габриел Боцеви, известни като Жабата и Джуката.

Последвайте канала на

Novini.bg
2111 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини