Полицейска кола изгоря в село Галиче

  • 30 декември 2022 13:09

  • 1545
  • 0
Полицейска кола изгоря в село Галиче
©
Слушай новината Слушай новината

Кола бе подпалена и изгоря във врачанското село Галиче тази нощ, предава "24 часа". 

Сигнал за пожарът е постъпил малко след 1.30 часа на тел. 112. 

Към мястото веднага бил изпратен екип огнеборци от Бяла Слатина. Пожарникарите загасили лумналите, но колата вече била напълно изгоряла.

Собственик на подпалената умишлено кола е полицаят от районното управление към АЕЦ „Козлодуй“ Пламен Денов. В Галиче го познават като добър, тих и трудолюбив човек. Хората в селото твърдят, че полицаят не е конфликтна личност и не знаят да има врагове.

Полицията в Бяла Слатина образува досъдебно производство за палежа, но засега не е известна причината за посегателството и кой е извършителя.

Пожар унищожи линейка край Враца

В социалните мрежи хора от Галиче коментират, че пак станали свидетели на палеж, след като преди дни бившия кмет Ценко Чоков бе пуснат от затвора в отпуск за празниците. Той бе осъден на 5 години лишаване от свобода и обитава килия във врачанския затвор.

Мнозина твърдят, че виждали напоследък затворническия отпускар да обикаля нощем селото с мощния си джип. Кой обаче е истинският извършител на последния палеж и какви са били мотивите му тепърва ще решава разследването по случая.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1545 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини