Окошариха травестити на Златните

  • 12 юли 2012 12:35

  • 3666
  • 1
Окошариха травестити на Златните
©

29 души са задържани при специализирана полицейска операция по линия противодействие на проституцията, проведена последните две нощи на територията на курорта “Златни пясъци”, съобщиха от местната дирекция на МВР.

Сред закопчаните има и трима травестити. Двама от тях ще бъдат вкарани в затвора. Н. Ив. на 27 години от ямболското село Крумово, е обявен за издирване, тъй като има влязла в сила присъда. По същата причина полицаите са по петите и на Ст. 24 на години от Варна.

Останалите са жени на възраст от 24 до 36 години от варненски села, от Шуменско, Софийско и Ямболско. На всички ще бъдат издадени предупредителни протоколи за това, че си изкарват хляба по неморален начин.

Последвайте канала на

Novini.bg
3666 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Травестит по принуда

2016.08.26 | 20:51

1
След като работих в н-л.,Хелиос; на Златни пясъци и не ми платиха реална заплата само 220 лв.,за два месеца усърден труд,как да си платя тока телефона,водата освен да съм травестит безочлив,като собствениците на ;хелиос;,дано има господ,за измекярите,който не зачитат човешкият живот,бог да ги накаже по най жестокия начин.АМИН!!

Добави коментар

Водещи новини