Задържаха мъже с хероин в Костинброд

  • 12 юли 2012 11:51

  • 1395
  • 0
Задържаха мъже с хероин в Костинброд
©

Трима криминално проявени бяха задържани в Костинброд за хулиганство и притежание на наркотици, съобщиха от ОДМВР - София.

Снощи около 20.40 часа в полицията бил подаден сигнал за двама мъже, грубо нарушаващи обществения ред в пицария в Костинброд.

Посетителите на заведението се оплакали, че двамата солидно почерпени и неадекватни провокирали и нагрубявали останалите клиенти, като даже сядали неканени на масите им. Полицейските служители веднага се отправили към адреса, като на място били установени 28-годишният К.К. - "Мандрата” от Костинброд и 24-годишният Б.Д. от Враца.

При опит да им бъде извършена полицейска проверка, двамата започнали да ругаят и обиждат служителите на реда, като дори опитали да избягат с лек автомобил „Ланча Дедра”. Планът им обаче се провалил.

След краткотрайно преследване, продължило около 300 метра, хулиганите били блокирани и заловени. При излизането от колата изхвърлили в храстите отстрани на пътя найлоново топче с големината на орех. При извършения впоследствие наркополеви тест веществото реагирало на хероин. При задържането им Мандрата, който управлявал колата, отново започнал да сипе ругатни по адрес на униформените и категорично отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол и упойващи вещества. В този момент при тях пристигнал и брат му- В.В. на 26 години, който също започнал да буйства и да удря с юмрук по тавана на полицейския автомобил.

Двамата братя са стари познайници на полицията, в криминалните им досиета фигурират регистрации за хулиганство, унищожаване и повреждане на чуждо имущество, представяне на неистински документи, шофиране след употреба на алкохол, вече са осъждани за притежание и разпространение на наркотици. За разлика от тях Б.Д. не е известен на полицията. Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документирането му продължава от служители на РУП- Костинброд.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1395 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини