Вандали трошат коледната украса в Благоевград, за да впечатлят момичета

  • 07 декември 2022 14:12

  • 709
  • 4
Вандали трошат коледната украса в Благоевград, за да впечатлят момичета
© Бг он аир

Вандали опитаха да потрошат коледната украса в центъра на Благоевград. Двама младежи са опитали да скъсат лампичките по дърветата на площад "Георги Измирлиев".

Вандалската проява е записана на камерите за видеонаблюдение в центъра на Благоевград.  Вандалите все още не са открити. 

Вандали изгориха дъб на 500 години

"В 2 без 10 през нощта две момчета - явно за да се покажат какви сериозни мъже са пред техните приятелки, което се вижда на клипа, се весят по коледната украса, която е сложена да краси града", разказа ръководителят на Общинския инспекторат в Благоевград Бойко Начев.

В крайна сметка младежите не успяват да скъсат лампичките и си тръгват, но оставят грозна картина. Случилото се предизвика негативни коментари. 

"Това е изпуснато общество", коментират местните. 

"Тази младеж е много безотговорна, домашно възпитание ли е, какво е, не знам на какво се дължи", допълва друг благоевградчанин. 

В последно време вандалските прояви в Благоевград зачестяват, а от общината призовават за по-голяма гражданска активност.

"Има счупено стъкло на Информационния център, което става в 7 часа вечерта", отбеляза Начев. 

Само преди няколко дни студенти от Банско счупиха метален парапет до сградата на Американския университет. По-късно те признаха вината си и сами възстановиха щетите. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
709 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.07 | 17:28

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
I

2022.12.07 | 14:27

3
Аз пък съм впечатлен от твоята грамотност...
Ххх

2022.12.07 | 14:27

2
Малко цигани май
Браво! Самооо България

2022.12.07 | 14:21

1
Така се впечатляват не като учиш, не като работиш, не като си нормален. Впечатляват се като пикаел в устата им. Като трошиш коледна украса. Като неможеш да броиш от 1 до 10. Впечатляват се като неможеш да четеш и т.н. Браво българи. Впечатлете довечера жените си и сестрите си като им изритате зъбите от главата. Така се прави. Това е истинско мъжкарство!

Добави коментар

Водещи новини