Клиентка удари управителка на заведение във Варна

  • 09 ноември 2022 16:16

  • 5582
  • 3
Клиентка удари управителка на заведение във Варна
© Pixabay

33-годишна клиентка беше осъдена за причинява на лека телесна повреда на управителка на заведение във Варна.

Инцидентът е станал в следобедните часове на 25 октомври. Жената и неин познат консумирали алкохол в залата за пушачи на заведението на Крайбрежната алея, която била оградена със стъкла и отворена към морето.

Изгониха клиентка от магазин, причината според нея - била прекалено секси

След известно време подсъдимата отишла до бара и поискала да бъде включен климатика, тъй като й било студено. Управителката обяснила, че не е възможно да пуснат устройството при отворена навън зала, но й предоставила одеяло. Малко по-късно подсъдимата се придвижила до вътрешното тяло на климатика и сама го включила. Впоследствие той бил спрян от персонала, но 33-годишната клиентка отново демонстративно сама го включила и тези действия се повторили няколко пъти. 

Подсъдимата се разгневила и на няколко пъти на висок тон заявила, че храната е боклук и ще се оплаче на контролните органи. Върнала една от порциите  и независимо от получените уверения, че няма да бъде включена в сметката, продължила да се държи обидно. 

На тръгване, преминавайки покрай бара, тя плиснала в лицето на управителката на заведението остатъка от питието си, след което я ударила силно в лицето. Междувременно съборила на пода телефона на един от барманите, който понечил да заснеме случващото се. 

33-годишната жена е с чисто съдебно минало. Варненският районен съд я освободи от наказателна отговорност и й наложи глоба в размер на 1000 лева. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
5582 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.11.09 | 17:33

1
на застаряващата ковра светът и е крив...
Нейде някой си

2022.11.10 | 17:23

3
Хахахаха, ей памперс.....
PaulaFox

2022.11.09 | 20:56

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини