Спипаха поредния телефонен измамник

  • 05 юли 2012 09:28

  • 705
  • 1
Спипаха поредния телефонен измамник
©

37-годишен мъж от Ветово е задържан за извършена телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

В началото на април тази година в полицейското управление в Полски Тръмбеш е получен сигнал за това, че непознат мъж се е обаждал многократно на стационарен телефон на 76-годишна жена от с. Каранци. Непознатият се представил за внука на потърпевшата и й обяснил, че е катастрофирал и има пострадал човек, който е с опасност за живота. Той поискал да му помогне с 2000 лв. Мъжът обяснил на възрастната жена, че за парите ще дойде приятел на следователя, който води случая.

Същата вечер в близост до моста на река Янтра жената предала сумата от 2000 лв. на непознат мъж. По-късно се свързала с дъщеря си и разбрала, че е станала жертва на измама. След проведени множество действия по разследването е установено, че извършител на измамата е Г.П. Потърпевшата е разпознала извършителя, като човека на когото е предала парите. 37-годишният Г.П. е привлечен като обвиняем. С постановление на Районна прокуратура – В. Търново на 4 юли е задържан до 72 часа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
705 1

Коментари 1

Добави коментар
NOF

2012.07.05 | 10:44

1
NA 73 TIA 4AS GO O4AKVAITE DA VI IZMZMI.

Добави коментар

Водещи новини