Вандали потрошиха фонтан в центъра на Пловдив

  • 06 октомври 2022 07:44

  • 794
  • 1
Вандали потрошиха фонтан в центъра на Пловдив
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Вандали потрошиха шадраван в Пловдив, а кметът на Район „Централен” Георги Стаменов написа гневен пост в социалните мрежи. По думите му „Общинска охрана“ и полицията издирват четирима младежи, които в ранните часове на 1-ви октомври са потрошили фонтана на площад „Кочо Честименски“, предаде Нова тв.

Запис от камери показвал как малко след 3 ч. сутринта младите мъже влизат в шадравана и го разбиват. Кметът е написал още, че предлага на извършителите да се предадат в полицията, в противен случай техните „подвизи“ ще станат достояние на всички, след като видеото бъде публикувано в мрежата.

Трима задържани за инцидента в хижа до Своге в деня на изборите

„Вече е известно кои са двама от извършителите. Надявам се четиримата господа да се предадат и да понесат отговорността си. Допуснали са грешка, във видимо нетрезво състояние, но трябва да имат и достойнство”, коментира Стаменов, който настоява те да платят нанесените щети.

Кметът обясни, че вече са поръчани необходимите елементи, които са били повредени. На този етап щетите не могат да бъдат изчислени с точност. Предполага се обаче, че ремонтът ще излезе между 2 000 и 3 000 лева.

Росица Валентинова
794 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.06 | 14:44

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини