Окошариха сводник, опитал да отвлече проститутка

  • 04 юли 2012 14:01

  • 916
  • 0
Окошариха сводник, опитал да отвлече проститутка
©

Служител на СОД-СДВР спипал 28-годишен мъж, който се опитал да отвлече 21-годишна. В Девето районно управление се води досъдебно производство срещу задържания, принуждавал младата жена да проституира, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът се разиграл вчера около 8 часа, близо до спирката на автобус щ 309 срещу столично училище на бул. "Сливница". Полицаят се прибирал с автобуса към дома си, когато забелязал как непознат мъж опитвал насила да натика в автомобил младо момиче. Служителят реагирал незабавно, слязъл от автобуса, прибрал документите на двамата и извикал подкрепление от Девето районно управление. Автопатрулът пристигнал след минути и З.Т. бил задържан в полицията.

Пред служителите на реда жената разказала, че работела в продължение на месец като проститутка в чужбина за друг сводник. Той я прехвърлил на З.Т. и същата сутрин двамата пристигнали с автомобила му "Ауди А6" в България. На границата тя му съобщила решението си, че се отказва да проституира за него и той й нанесъл побой. Случайни граждани ги разтървали и качили жената на сръбски камион, който я оставил на Околовръстното шосе. Тя поела пеша, но скоро била застигната от колата на З.Т.

Известният на полицията за кражби мъж е задържан за 24 часа. Днес материалите по случая ще бъдат докладвани на Софийска градска прокуратура. По случая се води досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
916 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини