Арестуваха убиеца заклал шизофреничката в Бургас

  • 03 юли 2012 15:03

  • 1954
  • 0
Арестуваха убиеца заклал шизофреничката в Бургас
©

28-годишен бургазлия е задържан за убийството на 44-годишната жена тази нощ в Бургас. Това съобщи пред журналисти говорителят на Областната дирекция на МВР-Бургас Цветелина Рандева.

На мъжа е повдигнато обвинение по чл. 115, и е задържан за 72 часа. Жената бе намушкана смъртоносно в дома си на ул. „Юрий Венелин”. 44-годишната Красимира Кавръкова била с психически отклонения, живеела сама и нямала никакви доходи, казаха съседи. Била с диагноза шизофренията, която се отключила година, след като се дипломирала с отличие във Великотърновския университет със специалност английска филология. Жената очевидно се е нуждаела от медицинска помощ, но тъй като нямала роднини, никой не се погрижил за нея.

Красимира често просела пари и цигари по улиците и кафенетата на Бургас, ровела в контейнерите, или проституирала със случайни мъже. Те й се отплащали с дребни пари, храна или алкохол. Съседите многократно се оплаквали от шумните компании в дома на болната жена и от пиянските изстъпления - нейни и на гостите й. Освен това тя крадяла и различни неща от терасите им. Полицията смята, че най-вроятно убиецът е клиент, който се е разгневил и я намушкал. Възможно е да става дума за клошар.

Последвайте канала на

Novini.bg
1954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини