Двама братя спретнаха меле пред дискотека в Свищов

  • 02 юли 2012 13:00

  • 3597
  • 1
Двама братя спретнаха меле пред дискотека в Свищов
©

Двама братя от Белене са задържани за сбиване пред дискотека в Свищов, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Тази нощ, около 04,00 ч. в полицейското управление в града е получен сигнал за инцидент в дискотека. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил в заведението 25-годишният А. А. и 28-годишният Н. А. и двамата от Белене. Същите се скарали с други посетители в заведението, а след това скандалът прераснал в побой, при който са пострадали двама братя и баща им - 27-годишният Д. Т., 31-годишният Н. Т. и 52-годишният Н. Т., всички от Свищов. Полицейските служители установили, че двамата братя от Белене са действали по хулигански подбуди и са причинили на пострадалите множество охлузвания и оттоци по лицето и тялото. Потърпевшите са откарани в Спешна помощ в Свищов и след преглед са освободени за домашно лечение, без опасност за живота. Двамата извършители са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР.

Срещу тях е образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3597 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
koko

2014.09.13 | 14:24

1
Еми то... хвърляи, хвърляи.... салфетки в "Джубокс" до 4 часа. Са се напили като маймуни там на 30-кинта "Смирноф+Кока кола" ко няя да се опухат .... Много ме кефи цялата игра в тая дупка ... от цяла българия студентите харчат на мама и на тати парите за Салфетки в "Джубокс" да се напиват и да се бият .... Па оня Муфлон (собственика) с татуеровките да чупи стойки и да парди в ретро "мерцедесъ" за сметка на родители от цяла България...... Ама има и една друга приказка .... не е луд тоз дет яде баницата а тоз дет я купува ... тъй че, проблема е и в родителите дето си учат децата да фърлят салфетки ...

Добави коментар

Водещи новини