Джамбазки: Безхаберието с нелегалната миграция доведе до сегашната ситуация

  • 25 август 2022 11:42

  • 484
  • 3
Джамбазки: Безхаберието с нелегалната миграция доведе до сегашната ситуация
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Безхаберието и пълното неглижиране на проблема с нелегалната миграция доведе до сегашната ситуация, при която автобус, подчертавам автобус, пълен с нелегални мигранти, участва в гонка с полицията и завърши трагично", коментира съпредседателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и евродепутат Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – във Фейсбук във връзка с инцидента в Бургас, при който загинаха двама полицаи след преследване на автобус с мигранти.

"В последните месеци миграционният натиск отново се усили. Ние предупреждавахме, но не бяхме чути", посочва той.

Валентин Радев за катастрофата с мигранти: Можели са да сложат шипове на пътя

"Внесохме и предложение за законодателни промени, които да дадат възможност за доброволни отряди, които да подпомагат силите на МВР в борбата с каналджиите. Действия от страна на институциите обаче нямаше. Докато не стигнахме до днешната трагедия", пише Джамбазки.

Той посочва, че ще продължават да настояват за адекватни действия, армия по границата и безкомпромисна борба с трафикантите на хора.

Гешев: Увеличават се мигрантският натиск и престъпленията, свързани с мигрантската криза

Загинаха двама доблестни мъже, коментира Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –. Поклон пред саможертвата на служителите на реда, които загинаха в изпълнение на дълга си, пише още той и изразява съболезнования на семействата им.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
484 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
хо

2022.08.25 | 12:16

3
Нали правителствата се борят против корупцията, уж ? Нали промяна трябваше да има, поне някакви нищожни заченки, уж ? Докато мислят само как да взимат комисионни по сделки с горива, ток и прочие... горко на българина. В случая същите депУтати се радват, че не са били техни близки, но г-да нехаещи, следващия път, дали няма да сте късметлиите ?
от

2022.08.25 | 11:48

1
от оградата за кокошки колко парици откраднаха валерката и тиквата.
ДА ДА

2022.08.25 | 11:53

2
Многооооо...

Добави коментар

Водещи новини