Зрелищна катастрофа в Несебър: Кола се обърна по таван

  • 23 август 2022 10:20

  • 1891
  • 0
Зрелищна катастрофа в Несебър: Кола се обърна по таван
©
Слушай новината Слушай новината

Вчера вечерта около 21:30 е станала катастрофа в несебърския квартал "Черно море". Очевидци разказват, че автомобилът се движил с висока скорост, след което се е блъснал в купчина дърва в близост до тротоара и се е преобърнал по таван.

"Трясъкът бе зловещ. Помислих, че пада бомба", разказва очевидка пред novini.bg и добавя: Добре, че нямаше хора на тротоара, ако се бе случило няколко минути по-рано - имаше пешеходци, сред които и деца. Господ ни е пазил!".

В близост до мястото на инцидента има футболно игрище и фитнес площадка, често там има много деца и спортуващи, които преминават от едната на другата страна на улицата.

По данни на полицията преобърналата се кола е Тойота със софийска регистрация. Има два задържани софиянци на 32 и на 37 години, които са тествани за алкохол и двамата с положителни проби. Отказали са да им бъде взета кръвна проба за химичен анализ.

Полицията разследва евентуална употреба на райски газ по време на шофиране и дали това е довело до катастрофата.

Пътна полиция разкри за скандално нарушение в района на "Черни връх", където загинаха две момичета

Според информация, публикувана в "Шофьори  Несебър" момичета са излезли от самокатастрофиралия автомобил и са скрили бутилки с райски газ в паркирана на близо кола.

Местните са възмутени и шокирани от инцидента и обясняват, че често туристите си тестват автомобили по улиците в квартала им. Част от тях настояват да има полицейски патрули, които да възпират подобни инциденти.

снимки: Шофьори Несебър

Последвайте канала на

Калина Христова
1891 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини