Закопчаха Джуката и Простака, залели морето с дрога

  • 29 юни 2012 13:29

  • 4954
  • 5
Закопчаха Джуката и Простака, залели морето с дрога
©
Заловена е престъпна група в Бургаско за разпространение на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР. Бандата е пласирала амфетамини, хероин, марихуана и метамфетамин в Айтос, Бургас, Обзор, Несебър, Созопол, Слънчев бряг и Варна.

Шестима членове на бандата за пласиране на дрога са задържани при операция, проведена от служители на ГДБОП и колегите им от отдела в Бургас. Акцията в столицата и на територията на Бургаска област се ръководи от Специализираната прокуратура.

Полицаите били по петите на наркопласьорите четири месеца. Заловен е лидерът на групата - В.Б. с прякор Джуката, на 28 години, от София. Той е криминално проявен, осъждан и е регистриран за въоръжен грабеж.

На Джуката помагал друг криминално проявения софиянец - К.К., известен като Простака, който е на 45 години. Той е отговарял за зареждането с наркотици на уличните дилъри на групата, както и за отчитането на парите от продажбата на дрога.

За основни разпределители на дрогата за Бургаски регион са уличени бургазлиите Ц.И. на 27 години и Н.С. на 30 години - Шопа, които вече са изтърпявали ефективни присъди „лишаване от свобода” за разпространение за наркотици.

Вече са и повдигнати обвинения за притежание на наркотици на седмина души, които са купували дрога от групата.

Братята Виктор и Габриел Боцеви от столичния квартал „Надежда”, известни като Джуката и Жабата, са едни от новите наркогосподари в столицата, стана известно още миналата година, когато бяха арестувани. Бандата им е от 50 души, които пласират десетки килограми хероин и огромни количества синтетична дрога. Периметърът им на действие е центъра, „Люлин”, „Студентски град”, „Обеля” и „Надежда”. Продажбата на дрога носела 500 бона чиста печалба месечно. Жабата и Джуката и единайсет техни бандити бяха арестувани при шумна акция на МВР през октомври 2010 г., миналата година. Въпреки откритите у тях количества дрога и оръжие, престоят им в ареста беше скандално кратък.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4954 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Пламенчо

2012.06.29 | 17:13

1
Жабата и Джуката и единайсет техни бандити бяха арестувани при шумна акция на МВР през октомври 2010 г., миналата година. Г-н Тодоров, знаете ли коя година сме сега? А коя година беше миналата?
законодателят

2012.08.08 | 13:48

5
така става защото в България няма закони, както трябва, сега гдпоп ги хваща после ги пуща и така, я да направят следното, който открадне нещо или наруши някой закон от конституцията направо да се отсече пръст или ръка, виж тогаз как ще се оправи държавата, след като има малко сакати хора, онез управниците само бездействат чакат заплати само, да се махнат от там аз да назнача нови управници и гарантирам че за 10 дена България ще влезе в ред както трябва и ще работят чиновниците за 500 до 1000 лв заплата, а не до 7000 лв както е сега.
3

2012.06.30 | 07:18

4
Razbira se che shte gi pusnat nali ima veche Demokraciya eto naprimer Braivik raztrelq 70 choveka i xorata zapochnaha delo, zashto e tova delo..?za da dokajat kakvo...? harchat se kupishta pari i se gubi vreme prosto za da ima delo - i to nekade a v Norvegiya kadeto si mislim che horata sa normalnomisleshti, nqma takova neshto - e tova e Demokraciyata
смях

2012.06.30 | 07:17

3
С такива новини се излагате и показвате че сте ужасно незапознати с нищо. Джуката и жабата не са "новите дилъри на софия " , защото са поне от 4 години най-силните на "пазара" . Днес са ги вкарали , утре ще ги извадят , ясно е защо . максимум 24 часа в ареста , после навън :)

2012.06.30 | 07:17

2
Цецо колко по твърдиш че ги ловиш толкова по се размножават да ти се исерем на цялата мръсна корумпирана схема!Никога няма да намалее престъпноста в България!!!

Добави коментар

Водещи новини