15-годишен преби мъж в центъра на Сандански

  • 10 август 2022 09:52

  • 1356
  • 1
15-годишен преби мъж в центъра на Сандански
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна на 15-годишен тийнейджър над млад мъж в центъра на Сандански, предава БНТ. 

След поредица удари от страна на непълнолетния, младежът е с леки наранявания.

Брутална сцена, при която тийнейджър рита мъж във видимо нетрезво състояние, се е разиграла на 2 август вечерта. Нападението е извършено на централния площад в Сандански.

"15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход, по никакъв начин непровокиран от пострадалия, който му се е видял безпомощен, тъй като видимо е бил в пияно състояние, казва на един негов приятел „искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние от около 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крак главата на пострадалия, който пада на земята, но това не спира извършителя. Нанася му още два удара с крака и един с ръка, но в този момент се намесват хора, които са били на близо, разтървават го“, каза Борислав Ковачки, районен прокурор на Благоевград:

Минути след нападението на място пристигнал и полицейски патрул.

Заради забележка: 18-годишен нападна таксиметров шофьор

„Въпреки че на място са явява и полицейски патрул, извършителя още веднъж удря пострадалия. Пак е разтърван от близки хора. Каква е причината за тази агресия, това може би отговор ще даде психологична експертиза“, допълни прокурор Ковачки.

Младежът не е задържан, а с него работят от детска педагогическа стая.

Това не е първото провинение на 15-годишния тийнейджър. Преди около година той е нападнал и непълнолетен, като и тогава с агресивния тийнейджър са работили от детска педагогическа стая.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1356 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
а защо в тази

2022.08.10 | 10:20

1
пед.стая няма вериги и боксове,питам само

Добави коментар

Водещи новини